Käyttäjän poistaminen
Osapuolen pääkäyttäjän vastuulla on katselmoida organisaationsa käyttöoikeudet säännöllisesti. Mikäli käyttäjä ei enää tarvitse käyttöoikeuksia käyttöliittymälle, tulee käyttäjä poistaa.
Ensin haetaan osapuolen käyttäjien hausta kyseinen käyttäjä. Käyttäjän tietojen lomakkeen alareunasta löytyy painike ”Poista”. Palvelu pyytää vielä valinnan vahvistamista, jolloin vahvistetaan poisto valitsemalla ”Kyllä”. Käyttäjä saa sähköpostiinsa ilmoituksen oikeuksien poistosta.
Mikäli käyttäjällä ei ole käyttöoikeuksia muihin organisaatioihin, ja käyttäjä on tarkoitus poistaa kokonaan Datahubista, poistetaan vastaavalla tavalla vielä portaalin käyttäjätunnus.
Jos käyttäjällä on käyttöoikeudet useampaan organisaatioon Datahubissa, poistetaan ainoastaan haluttu osapuolen käyttäjä, ja jätetään portaalin käyttäjätunnus voimassa olevaksi.
Portaalin käyttäjätunnuksen poisto onnistuu ainoastaan sen yhtiön toimesta, jonka toimesta portaalin käyttäjätunnus on luotu. Mikäli käyttäjällä on osapuolen käyttäjiä useampaan organisaatioon, toinen organisaatio voi poistaa ainoastaan oman organisaationsa nimiin luodun osapuolen käyttäjän, mutta ei portaalin käyttäjätunnusta. Mikäli portaalin käyttäjätunnus tulisi saada poistettua, mutta osapuolella ei ole oikeuksia tunnuksen poistoon, osapuolen tulee tehdä Fingrid Datahubille tiketti tilanteen selvittämistä varten.
Portaalin käyttäjätunnuksen ja osapuolen käyttäjän poistaminen käyttöliittymällä ei poista käyttäjän tietoja kokonaan Datahub-järjestelmästä, vaan ainoastaan inaktivoi käyttäjän käyttöoikeudet. Mikäli poistetulle käyttäjälle on tarve palauttaa käyttöoikeudet takaisin voimaan, käyttöoikeuksien palautus onnistuu etsimällä osapuolen käyttäjien hausta inaktiivisen käyttäjän hakuehdolla ”On aktiivinen”: Väärä, valitsemalla ”Päivitä”, ja sen jälkeen lisäämällä ruksin kohtaa ”On aktiivinen”.
Vastaavasti palautetaan portaalin käyttäjätunnus voimaan hakemalla portaalin käyttäjätunnus hakuehdolla ”Estetty?”: Tosi, valitsemalla käyttäjätunnuksen sivulta ”Päivitä”, ja sen jälkeen ottamalla ruksi pois kohdasta ”Estetty?”.
Koska käyttäjät eivät poiston myötä kokonaan poistu Datahub-järjestelmästä, uutta käyttäjää ei ole mahdollista luoda täysin samalla käyttäjätunnuksella tai käyttäjän nimellä kuin aikaisemmin luotua ja poistettua käyttäjää, sillä käyttäjätunnuksen ja käyttäjän nimen tulee olla kauttaaltaan uniikki. Mikäli poistetulle käyttäjälle on tarve luoda kokonaan uusi käyttäjätunnus vanhan tunnuksen aktivoinnin sijaan, tulee käyttäjätunnukseen lisätä esimerkiksi järjestysnumero, kuten on ohjeistettu kohdassa Käyttäjätunnuksen luominen. Osapuolen käyttäjää luodessa tulee vastaavasti käyttää aikaisemmasta poikkeavaa käyttäjän nimeä.